Uw trap, onze passie!

Werkwijze

Neem contact op Offerte aanvragen

Uw trap, onze passie

De hoogte, kleur, positie, het kraken, de vorm… Iedere trap heeft zijn eigen, unieke kenmerken. Daarom vormt elke traprenovatie voor ons een nieuwe uitdaging om een volmaakt ontwerp te realiseren. U kiest materiaal, stijl en kleur, wij zorgen voor een mooi eindresultaat.

Overzettreden op maat

Downstairs traprenovatie werkt met het zogenaamde trede-over-tredesysteem. De huidige trap in uw huis vormt de basis waarop de overzettreden nauwkeurig worden gemonteerd.
Uw trap meten we trede voor trede op met een professionele trapspin, waarna de nieuwe overzettreden buiten op maat worden gezaagd. Vervolgens lijmen we de nieuwe treden met speciale geluiddempende lijm op de trap. Deze lijm vult alle oneffenheden tussen de oude en nieuwe trede mooi op. Binnen twintig minuten is de lijm uitgehard, zodat u uw nieuwe trap dezelfde avond nog probleemloos kunt belopen.

Treetje verder

Wilt u naast de traptreden ook de zijkanten (wangen) van uw trap laten bekleden? Dat kan! Downstairs traprenovatie monteert en installeert de complete trap met treden én zijwangen in slechts twee dagen tijd.
Wij verzorgen niet alleen renovatie, maar bijvoorbeeld ook reparatie van uw huidige trap. Benieuwd wat Downstairs traprenovatie voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contactgegevens

Downstairs Traprenovatie
​Torenstraat 8 (Geen bezoekadres)
5554 NK Valkenswaard

Tel:   +31 (0)40 2016377
Mail: 

Neem contact op Offerte aanvragen